
Bramboráky s dýňovou a pomerančovou marmeládou, drobenkou ze salámu a sušených rajčat
Suroviny
1 porce
- 3 bramboráky
- 150 g dýně Hokkaido
- 200 g pomerančů
- 11 g citronové šťávy
- 0,5 ks vanilkového lusku
- 30 g sušených rajčat
- 30 g pikantního salámu
- 15 g panko strouhanky
Použité produkty
Příprava
- Bramborové placky připravte podle návodu na obalu.
- Dýňová a pomerančová marmeláda: dýni nakrájejte na kostičky, zalijte pomerančovou a citronovou šťávou, přidejte vodu a vařte do měkka. Vše rozmixujte, přidejte cukr, pomerančovou kůru a vanilková zrnka a vařte 15 minut.
- Drobenka: panko strouhanku opečte v troubě dozlatova, sušená rajčata a salám nahrubo rozemelte a sušte v troubě při 120 °C po dobu 3 hodin. Nakonec vše rozmixujte v mixéru na drobenku.
- Na talíře položte placky, přidejte pomerančovou marmeládu a posypte drobenkou.