Krémový Jalapeño Snack a Pom’ Noisettes s barevnými dipy: meruňkovým kečupem a bazalkovým jogurtem

Krémový Jalapeño Snack a Pom’ Noisettes s barevnými dipy: meruňkovým kečupem a bazalkovým jogurtem

Suroviny

10 porcí

Krémový Jalapeño Snack a Pom’ Noisettes s barevnými dipy: meruňkovým kečupem a bazalkovým jogurtem

Postup

  1. Připravte výrobky Aviko podle pokynů na obalu.
  2. Meruňky zbavte pecek, posypte cukrem a přibližně 20 minut poduste. Poté rozmixujte, přidejte ocet a dalších 5 minut redukujte.
  3. Jogurt smíchejte se solí a pepřem, přidejte nasekanou bazalku a citronovou šťávu.
  4. Aviko kuličky podávejte s oběma dipy, dozdobte plátky citrónu a několika lístky bazalky.