Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí na salátu s grilovanou šalotkou a francouzskou dijon-chilli zálivkou

Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí na salátu s grilovanou šalotkou a francouzskou dijon-chilli zálivkou

Suroviny

10 porcí

Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí na salátu s grilovanou šalotkou a francouzskou dijon-chilli zálivkou

Postup

  1. Připravte Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí podle pokynů na obalu.
  2. Salát omyjte a osušte, listy oddělte.
  3. Šalotku nakrájejte na čtvrtky, pokapejte olivovým olejem, trochu osolte a ogrilujte.
  4. Hořčici smíchejte s medem, solí, pepřem a tence nakrájenou čili papričkou. Do zálivky přidejte trochu olivového oleje.
  5. Na talíře položte listy salátu, pokapejte je dresinkem, položte grilované šalotky a Obalovaný rostlinný snack s kuřecí příchutí.