
Jaká je vaše volba?
Jaká je vaše volba?
Hranolky se vyrábějí ve všech tvarech a velikostech. Každá země má své vlastní preference. Začíná to druhem brambor, velikostí řezu hranolků, křupavostí, v čem se hranolky smaží a jak se podávají. Se společností Aviko a projektem House of Fries působíme ve více než 110 zemích. Zde vám pomůžeme najít ty správné hranolky pro váš podnik.

- Chlazené hranolky
Rychlá příprava: chlazené hranolky jsou předvařené a zchlazené na teplotu kolem 2 °C, takže je lze při podávání rychle připravit.
Ideální pro podniky s velkým obratem: Hranolky jsou vhodné pro podniky s vysokým obratem, jako jsou restaurace rychlého občerstvení a rušné restaurace, kde je rychlá příprava čerstvých hranolků zárukou rychlého servisu.
Důležité je skladování: Tyto hranolky vyžadují chlazení a mají kratší dobu trvanlivosti, takže jsou vhodné pro podniky s vysokým obrat
- Úvahy o mražených hranolcích
Delší trvanlivost: Mražené hranolky se hluboce zmrazují při teplotě -40 °C, což jim zajišťuje delší trvanlivost a méně odpadu.
Flexibilita: Jsou ideální pro podniky s proměnlivou poptávkou, jako jsou hotely, cateringové služby a sezónní podniky, a umožňují flexibilní řízení zásob.
Mražené hranolky je třeba skladovat v mrazničce, a proto jsou vhodné pro podniky s dostatečným mrazicím prostorem a pro ty, kteří si chtějí vytvořit zásoby, aniž by je okamžitě spotřebovali.
Je z čeho vybírat!
V House of Fries jste z nějakého důvodu! Je tu z čeho vybírat. Máme strašně moc druhů v mražených i čerstvých variantách. Neváhejte nás požádat, abychom vám pomohli s výběrem, nebo si udělejte test v Fries MatchMakeru, abyste zjistili, které hranolky vám nejvíce vyhovují.
2 minuty na objevení vaší shody
- Objevte
Je rozvoz velkou součástí vašeho podnikání? Jsou hitem naložené hranolky, oceňují vaši hosté udržitelnost, nebo je rozhodujícím faktorem cena? Podělte se o to v nástroji Fries Match Maker a vaše ideální shoda se objeví za méně než 2 minuty.