
Coated hranolky - potažené neviditelným filmem pro:
Coated hranolky - potažené neviditelným filmem pro:
- 1. Už žádné rozmočené hranolky
Hranolky s povrchovou úpravou zůstávají mnohem křupavější než hranolky bez povrchové úpravy. Povlak vytváří bariéru, která zadržuje vlhkost, takže hranolky zůstávají na povrchu křupavé a uvnitř měkké. Tento kontrast vytváří uspokojivou křupavost, když se do hranolek zakousnete. Máme dokonce hranolky, které zůstávají křupavé nejméně 30 minut.
- 2. Méně časového stresu
Hranolky s povrchovou úpravou si déle udrží teplo, takže jsou ideální pro rozvoz a donášku. Umožňuje také větší flexibilitu v kuchyni v době špičky.
- 3. Vylepšení chuti
Hranolky s povrchovou úpravou si lépe uchovávají koření a chutě a lépe absorbují jedinečné koření nebo směsi chutí. Díky tomu je chuťový zážitek intenzivnější a příjemnější. Ideální, pokud chcete své hranolky trochu okořenit.
- 4. Vyšší zisk
Potahování často mírně zvyšuje hmotnost a objem hranolků, takže porce se zákazníkům zdají větší a uspokojivé. Tato vizuální přitažlivost může zvýšit vnímanou hodnotu, což vám umožní účtovat si za zdánlivě vydatnější přílohu více. Nebo naopak snížit nákladovou cenu tím, že na jednu porci naservírujete méně hranolků.
- 5. Konzistence
Hranolky s povrchovou úpravou jsou kvalitativně konzistentnější, protože povrchová úprava zajišťuje rovnoměrnou tloušťku a ochranu při smažení. Tato konzistence snižuje množství odpadu, zajišťuje spokojenost zákazníků a pomáhá personálu restaurace udržovat kvalitu bez dalšího úsilí.
