Křupavé cibulové kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra s pečenými rajčaty a pepřovým krémem
Suroviny
10 porcí
- Aviko Křupavé cibulové kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra – 60 ks (cca 1,8 kg)
- 700 g rajčat
- 300 g červené papriky
- 10 g soli
- 10 ml olivového oleje
- 10 g pepře
Postup
- Cibulové kroužky připravte podle pokynů na obalu.
- Rajčata a papriky (nakrájené na půlky) pokapejte olivovým olejem a posypte trochou soli. Vložte do trouby a pečte přibližně 15 minut při vysoké teplotě.
- Rajčata a papriky vyjměte z trouby, vložte do mísy a mísu zakryjte potravinovou fólií. Po 15 minutách je oloupejte a odstraňte jadřinec, ponechte jen dužinu bez semínek. Rozmixujte je za stálého přidávání olivového oleje a mletého pepře.
- Krém nechte vychladnout a podávejte s křupavými cibulovými kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra.