Křupavé cibulové kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra s pečenými rajčaty a pepřovým krémem

Křupavé cibulové kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra s pečenými rajčaty a pepřovým krémem

Suroviny

10 porcí

Křupavé cibulové kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra s pečenými rajčaty a pepřovým krémem

Postup

  1. Cibulové kroužky připravte podle pokynů na obalu.
  2. Rajčata a papriky (nakrájené na půlky) pokapejte olivovým olejem a posypte trochou soli. Vložte do trouby a pečte přibližně 15 minut při vysoké teplotě.
  3. Rajčata a papriky vyjměte z trouby, vložte do mísy a mísu zakryjte potravinovou fólií. Po 15 minutách je oloupejte a odstraňte jadřinec, ponechte jen dužinu bez semínek. Rozmixujte je za stálého přidávání olivového oleje a mletého pepře.
  4. Krém nechte vychladnout a podávejte s křupavými cibulovými kroužky s rostlinnou náplní s příchutí sýra.