Batátové dílky s lanýžovým bešamelem a parmazánem

Batátové dílky s lanýžovým bešamelem a parmazánem

Suroviny

10 porcí

  • Aviko Batátové dílky 1,5 kg
  • 50 g másla
  • 50 g pšeničné mouky
  • 10 g soli
  • 10 g lanýžové pasty
  • 300 ml mléka
  • 10 g mletého pepře
  • 100 g strouhaného parmezánu
Batátové dílky s lanýžovým bešamelem a parmazánem

Postup

  1. Batátové dílky připravte podle pokynů na obalu.
  2. Na pánvi rozpusťte máslo a přidejte mouku. Přidejte sůl a lanýžovou pastu. Přilijte mléko a míchejte, dokud nezískáte hladkou hustou omáčku. Dochuťte pepřem.
  3. Batátové dílky posypejte parmazánem a podávejte s lanýžovým bešamelem.