
Bramborové placky s peperonatou
Suroviny
10 porcí
- Aviko Bramborové placky Reibekuchen – 30 kusů (1,8 kg)
 - 500 g červené papriky
 - 500 g žluté papriky
 - 500 g zelené papriky
 - 100 ml olivového oleje
 - 50 ml bílého vinného octa
 - 1 l rajčatového protlaku
 - 10 g soli
 - 100 g cukru
 - ½ svazku čerstvé bazalky
 

Postup
- Připravte Aviko Bramborové placky Reibekuchen podle pokynů na obalu.
 - Papriky nakrájejte na kostičky a krátce osmahněte na olivovém oleji. přidejte cukr, sůl a protlak.
 - Duste asi 15 minut. Poté přidejte ocet a zredukujte.
 - Na placky položte hotovou pepperonatu a ozdobte čerstvou bazalkou.
 




