Bramborové placky s peperonatou

Bramborové placky s peperonatou

Suroviny

10 porcí

  • Aviko Bramborové placky Reibekuchen – 30 kusů (1,8 kg)
  • 500 g červené papriky
  • 500 g žluté papriky
  • 500 g zelené papriky
  • 100 ml olivového oleje
  • 50 ml bílého vinného octa
  • 1 l rajčatového protlaku
  • 10 g soli
  • 100 g cukru
  • ½ svazku čerstvé bazalky
Bramborové placky s peperonatou

Postup

  1. Připravte Aviko Bramborové placky Reibekuchen podle pokynů na obalu.
  2. Papriky nakrájejte na kostičky a krátce osmahněte na olivovém oleji. přidejte cukr, sůl a protlak.
  3. Duste asi 15 minut. Poté přidejte ocet a zredukujte.
  4. Na placky položte hotovou pepperonatu a ozdobte čerstvou bazalkou.