loaded_cibulove_krouzky_s_treskou_a_syrovou_omackou

Loaded cibulové kroužky s treskou a sýrovou omáčkou

Suroviny

  • 4 Cibulové kroužky Aviko
  • 100 g filé z tresky bez kůže
  • 30 g sýra čedar
  • 20 g barevného pepře
  • 10 g másla
  • 10 g pažitky
  • 5 g pšeničné mouky
  • 80 ml mléka
  • 20 ml olivového oleje
  • 1 g kurkumy
  • 1 g muškátového oříšku
  • 1 g uzené sladké papriky
  • rozmarýn
  • stroužek česneku
  • sůl, pepř
aviko_cibulove_krouzky_1000_g_pokrm

Produkty Aviko užité v tomto receptu

Příprava

  1. Cibulové kroužky připravte podle návodu na obalu.
  2. Filé z tresky potřete olivovým olejem, osolte a opepřete. Osmažte na másle dozlatova.
  3. Na talíř položte cibulové kroužky, přidejte tresku a přelijte sýrovou omáčkou. Posypte polovinou pažitky.

Sýrová omáčka

  1. Rozpusťte máslo, přidejte mouku a restujte jíšku asi 1,5 minuty.
  2. Přidejte studené mléko a kurkumu. Zahřejte (nevařte).
  3. Nakonec přidejte nastrouhaný sýr a dochuťte muškátovým oříškem a uzenou paprikou. Vařte, dokud se sýr nerozpustí.
  4. Přidejte nadrobno nakrájenou papriku a část pažitky.