
Naládované hranolky na italský způsob
Suroviny
Porce: 4
• 500 g Aviko Super Crunch 9,5 mm
• 100 g strouhaného parmazánu
• 4 lžíce bazalkové majonézy (kupované nebo domácí)
• Čerstvé bazalkové lístky (na ozdobu)

Příprava
1. Připravte hranolky Aviko Super Crunch podle pokynů na obalu.
2. Křupavé hotové hranolky dejte na servírovací talíř nebo na jednotlivé talíře.
3. Horké hranolky štědře posypte strouhaným parmazánem, aby se trochu rozpustil.
4. Přidejte několik kapek z bazalkové majonézy nebo jí pokapejte hranolky.
5. Ozdobte čerstvými bazalkovými lístky pro barvu a vůni.
Poznámka šéfkuchaře
Podávejte ihned jako gurmánské občerstvení, přílohu nebo předkrm. Pro lehký a elegantní doplněk k němu podejte svěží bílé víno nebo osvěžující citronovou limonádu.