naladovane_hranolky_na_italsky_zpusob

Naládované hranolky na italský způsob

Suroviny

Porce: 4

•             500 g Aviko Super Crunch 9,5 mm

•             100 g strouhaného parmazánu

•             4 lžíce bazalkové majonézy (kupované nebo domácí)

•             Čerstvé bazalkové lístky (na ozdobu)

naladovane_hranolky_na_italsky_zpusob

Příprava

1.            Připravte hranolky Aviko Super Crunch podle pokynů na obalu.

2.            Křupavé hotové hranolky dejte na servírovací talíř nebo na jednotlivé talíře.

3.            Horké hranolky štědře posypte strouhaným parmazánem, aby se trochu rozpustil.

4.            Přidejte několik kapek z bazalkové majonézy nebo jí pokapejte hranolky.

5.            Ozdobte čerstvými bazalkovými lístky pro barvu a vůni.

Poznámka šéfkuchaře

Podávejte ihned jako gurmánské občerstvení, přílohu nebo předkrm. Pro lehký a elegantní doplněk k němu podejte svěží bílé víno nebo osvěžující citronovou limonádu.

806704_aviko_super_krupave_hranolky_9.5_mm_2500_g_pokrm

Produkty Aviko užité v tomto receptu